På min körväg till och från jobbet passerar jag förbi den här vackra vyn, till skillnad från att sitta i bilköer på dom stora vägarna…Särskilt på våren är det fantastiskt vackert här med alla dessa fåglar, just nu inte några med men i alla fall. Sjön ligger på vänster hand när man kör från Arlanda och söderut mot Stockholm, något säkert inte många tänker på som kör E4:an. Den som vill göra sig ett riktigt detektivarbete kan t.o.m. hitta en officiell badplats närmare Upplands Väsby och emellan E4 och sjön. Det var så grunt där när jag lyckades hitta den, att jag vet inte hur långt ut man kunnat vada. Ska försöka en annan gång igen, när det är badväder, nåja, det låg allt ett enda par där vid stranden och vänslades…

https://www.alltpasamma-tjanstesida.org/onewebmedia/20200610_vid.sj%C3%B6n.Fysingen.MP4